Badminton klub Pišece
 

Badminton klub Pišece je bil ustanovljen 20.1.2002. Sedanje vodstvo kluba predstavljajo Tadej Škof (predsednik), Peter Skrivalnik (podpredsednik), Uroš Škof (tajnik) in Janez Denžič (blagajnik).

Ob ustanovitvi si je vodstvo zadalo tri pomembnejše cilje: prvi, in tudi najpomembnejši cilj, je vzgoja mladih športnikov. To je za naš kraj zelo pomembno, saj je v modernem času zanimanje za šport precej upadlo, in na ta način skušamo povrniti zanimanje. Drugi cilj je vodena rekreacija starejših članov (predvsem v zimskem času), tretji cilj pa je promocija samega kraja, saj je le-ta zelo majhen in zaenkrat še neopažen v svetu. Naš klub pa, poleg treningov v telovadnici OŠ Pišece, vodi treninge tudi na drugih šolah po občini Brežice. Prizadevamo pa si, da bi se naš način dela razširil še na druge kraje (izven naše občine), saj smo eden redkih klubov, ki se zavzema tako za šport kot za samo vzgojo mladih talentov.

V domači dvorani imamo šest vadbenih skupin in ena rekreacijska skupina. Vadbene skupine sestavljajo U-9, U-11, U-13, U-15, mladinci in člani.

Vseh članov je 107, od tega je 39 registriranih športnikov pri BZS (Tadej Škof, Toni Hotko, Nina Češnovar, Mojca Omrzel, Maja Sušin, Ivan Hotko, Danijel Tkalec, David Ilinčić, Klemen Kos, Urban Kovačič, Luka Podgoršek, Denis Kapčič, Gregor Stermecki, Borut Špehar, Dejan Mikuš, Janja Jagrič).

Če imate kakršnokoli vprašanje za vodstvo, nas lahko kontaktirate na naslovu Pišece 13, 8255 Pišece, tel.št. 031 271 370, facebook stran Badminton klub Pišece ali pa nam pošljete mail na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. .


OSNOVNI PODATKI O KLUBU:

BADMINTON KLUB PIŠECE

PIŠECE 13, 8255 PIŠECE

DAVČNA ŠTEVILKA: 94333696

MATIČNA ŠTEVILKA: 1187104

TRR RAČUN ODPRT PRI NLB: SI560237-3009-1088-265

 
 
 
 
 

Joomla Templates by Joomla51.com