Badminton klub Pišece
 
???? BZS U-15 ????
V športnem centru Bit Ljubljana je v soboto potekal 1. BZS U - 15 sezone na katerem je sodelovalo 85. igralk in igralcev iz Slovenije in Hrvaške.
Kljub malo slabšim igram smo na koncu osvojili tri 9. mesta.
Jan Hotko med posamezniki, Laura Mataln Gerjevič prav tako v igri posameznic ter Mihael Škof Vrabec skupaj z Jan Hotkom v igri dvojic.
Mihael ŠV je v skupinskem delu eno tekmo zmagal in eno izgubil medtem ko je Anej Sušin izgubil obe tekmi.

IBERDROLA Spanish International 2021

  • Domov
  • IBERDROLA Spanish International 2021

Trije naši člani so odpotovali v Španijo, kjer so tekmovali na IBERDROLA Spanish International 2021.

Miha Ivanič se je pomeril med posamezniki. V prvem krogu tekmovanja je izgubil proti Kanadčanu Sankeerthu (21-7, 22-20). Z Niko Arih sta skupaj nastopila tudi v igri mešanih dvojic. Odigrala sta precej napeto tekmo. Po porazu v prvem nizu sta se zbrala in zmagala drugi niz. Žal pa je tretji niz šel v korist nizozemske naveze Wassink/Tirtosentono in tako tudi zmaga.

Nika Arih se je z Lio Šalehar pomerila še v igri ženskih dvojic. Njuni nasprotnici v prvem krogu sta bili domačinki, Španki Rodriguez/Setien. Nika in Lia sta prvi niz dobili z rezultatom 21-17, nato sta v drugem malce popustili in niz je pripadel nasprotnicama. Tretji niz je bil do intervala zelo izenačen, nato sta Španki prevzeli vodstvo, potegnili do rezultata 20-16, a naša naveza se ni predala. Lia in Nika sta uspeli izenačiti na 20-20. Žal pa sta zadnji dve točki pripadli domačinkama in zmaga je šla v njune roke.

Čestitke našim za borbo!

 
 
 
 
 

Joomla Templates by Joomla51.com