Badminton klub Pišece
 

V soboto je v Zagrebu potekal zadnji turnir sezone v sklopu Max Zagreb Kawasaki lige, na katerem je sodelovalo 60 igralk in igralcev iz štirih držav.

Za BK Pišece so se turnirja udeležili zgolj trije igralci, od tega je Toni Hotko kar dvakrat zmagal in za konec prejel še pokal za skupnega zmagovalca lige v kategoriji mešane dvojice A. Toni je najprej slavil brez večjih težav v igri posameznikov A, nato pa tudi v kategoriji mešanih dvojic A skupaj z Jeleno Pirner (BK Purger Zagreb), medtem ko je v igri moške dvojice A skupaj s bratom Ivanom Hotkom osvojil nehvaležno četrto mesto. Ivan je solidno nastopil tudi v kategoriji moški posamezno A, saj je osvojil končno peto mesto. Tretji predstavnik Matej Ogorevc pa je v kategoriji moški posamezno B osvojil 13. mesto.

Na turnirju so podelili tudi skupne nagrade sezone 2021/2022. Toni Hotko je postal skupni zmagovalec MAX Zagreb lige v kategoriji mešanih dvojic A.

Do konca poletnih počitnic članice in člane čaka poln urnik tekmovanj. Že v sredo bo v športni dvorani OŠ Maksa Pleteršnika Pišece mladinski regijski turnir. V soboto množična članska ekipa potuje v Opatijo na zadnji turnir ADA badminton lige. Naslednjo soboto čaka ekipo drugi krog slovenske badmintonske lige na Mirni. V soboto, 18. 6., bodo člani odpotovali v Izolo in za konec sezone še na največji otoški turnir na Hrvaškem, na Murter, kjer so člani BK Pišece tudi soorganizatorji turnirja in zaključne zabave ob koncu tekmovalne sezone oziroma poletnega premora.

 
 
 
 
 

Joomla Templates by Joomla51.com