Badminton klub Pišece
 
Že skoraj dva tedna je vse v znamenju zimskih olimpijskih iger v Pekingu, ki se zaključujejo v nedeljo in na katerih so slovenski športni junaki znova poskrbeli za nepozabne trenutke ter veselje in ponos svojih sonarodnjakov. Ravno zato so na Valu 202 olimpijsko razpoloženje raznesli po Sloveniji, saj se med poslušalce odpravljajo s terenskim studiem Peking doma, ki danes in jutri prvič gostuje tudi v Brežicah.


Na prizorišču pred športno dvorano je možno na velikem ekranu spremljati prenose tekmovanj. Poleg tega so organizatorji pripravili športno-zabavni program z raznimi zunanjimi (olimpijski kviz, curling, skupinski tek na smučkah, streljanje z lokom, predstavitev opreme za smučarske skoke ...) in notranjimi poligoni (badminton, hokej, odbojka, atletika ...) ter druženjem z brežiškima olimpijcema Juretom Rovanom in Barbaro Špiler

peking_doma_brezice_foto_vesna (78)

Dvig zastave ob začetku naziva Evropsko mesto športa 2022


V času sredinega dogajanja so z dvigom zastave tudi uradno naznanili začetek naziva Brežice - Evropsko mesto športa 2022, zbrane je nagovoril tudi župan Ivan Molan. Sicer pa se bodo v obeh dneh Pekinga doma v Brežicah udeležili učenci OŠ Brežice, OŠ Cerklje ob Krki in OŠ Artiče ter otroci vrtca Mavrica Brežice in vrtca Pikapolonica Cerklje ob Krki. 

Peking doma – v Brežicah (posavskiobzornik.si)

 
 
 
 
 

Joomla Templates by Joomla51.com