Badminton klub Pišece
 

V soboto je v Varaždinu potekal 4. turnir serije ADA v badmintonu, na katerem so odlično nastopili tudi igralci BK Pišece. Turnirja se je udeležilo 262 igralcev iz celotne regije.

V kategoriji moški posamezno D je zmago dokaj gladko slavil David Ilinčič, medtem ko je Enej Janjanin osvojil deveto mesto. Solidno sta nastopila tudi v igri moških dvojic C David Ilinčič in Dejan Mikuš, saj sta osvojila peto mesto na svojem prvem nastopu v dvojicah. Tudi Toni Hotko je nastopil zelo dobro, saj je v kategoriji moške dvojice A osvojil tretje mesto skupaj z Galom Pavliho (BK Ljubljana).

Tudi novi člani BK Pišece, ki igrajo samo drugo slovensko ligo, so se odrezali vrhunsko. Matija Hranilović je v kategoriji moški posamezno A po zelo izenačeni in razburljivi tekmi v četrtfinalu najprej premagal klubskega kolega Tonija Hotka in nato dokaj gladko zmagal turnir. V igri dvojic A je skupaj z Nikolo Vodopijo osvojil drugo mesto. V igri mešanih dvojic A sta zmago slavila Petra Oreč in Matija Hranilović. Andrea Kralj je nato srebro osvojila še skupaj s Petro Oreč v kategoriji dekleta A in srebrno medaljo v igri posameznic.

Čestitke vsem dobitnikom in se že veselimo naslednjega ADA turnirja, ki bo konec meseca februarja v Sarajevu.

 
 
 
 
 

Joomla Templates by Joomla51.com