Badminton klub Pišece
 

Tudi letos bomo v počastitev krajevnega praznika Pišece organizirali mednarodni kolesarski maraton v soboto 9.7.2022 s pričetkom ob 8.uri. Štart maratona dolgega 40.km bo pred Osnovno šolo Maksa Pleteršnika Pišece. Pot vodo iz Pišec do Bizeljskega čpreko mejnega prehoda Orešje do Kumrovca kjer bo krajši postanek in skupinsko slikanje. Vrnemo se preko Bistrice ob Sotli do Pišec. Ob zaključku maratona vsak prejme spominsko medaljo ter topel obrok hrane.

Prisrčno vabljeni!

278163288 454312226490198_6494388818935571514_n

V soboto 23.4.22 smo zopet imeli dvojni program.
Mihael Škof je v Zgornji Kungoti igral na 2.BZS U-15 turnirju in si priigral po eno zmago in poraz ter tako med 66.igralci iz celotne Slovenije osvojil 17.mesto. Naš drugi prijavljeni igralec Nej Bizjan je moral zaradi manjše poškodbe turnir izpustiti.
Toni Hotko, Dejan Mikuš in Tadej Škof pa so nastopili na prvem badmintonskem prvenstvu v Sežani. Ker je bil Tadej s strani organizatorja turnirja povabljen kot pomoč pri organizaciji oziroma vodenju turnirja sta resno zaigrala zgolj Dejan in Toni a žal je tudi Toni utrpel lažjo poškodbo ter tako moral predati tekme v igri posameznikov. Dejan Mikuš je v kategoriji moški posamezno B osvojil skupno peto mesto. Po končanem turnirju se je organizator maksimalno potrudil glede promocije kraja saj je prav vse tekmovalke in tekmovalce odpeljal v priznano vinsko klet na pogostitev.
Naslednji turnir na katerega člani potujemo v večjem številu je odprto prvenstvo Beograda v sklopu ADA regionalne lige.
Ker 15. igralk in igralcev našega kluba se je udeležilo velikonočnega turnirja v Kozjem. Nekaterim je bil to prvi turnir zato jim ob tej priložnosti
čestitamo
 
. Domov pa smo prinesli tudi nekaj pokalov.
????Toni Hotko v kategoriji moški posamezno A
????Laura Mataln Gerjevič in Tea Šuler v kategoriji dekleta dvojice B
????Blaž Plevnik v kategoriji moški posamezno C
????Aljaž Ogorevc in Tadej Škof v kategoriji moške dvojice B
Nastopili pa so še : Ivan Hotko, Gregor Božič, Alen Mijatovič, Jan Hotko, Bojan Hotko, Matej Ogorevc, Mihael Škof, Nej Bizjan, Mark Matjašič
 
 
 
 
 

Joomla Templates by Joomla51.com