Badminton klub Pišece
 

Prvi letošnji turnir v seriji ADA je potekal v Opatiji. Kljub temu, da je sezona šele v začetku se je turnirja udeležilo več kot 130. tekmovalk in tekmovalcev iz 5.držav. Domači klub so zastopali Dejan Mikuš, Daniel Tkalec, Domen Rožman, Borut Špehar ter Tadej Škof. Najboljše se je odrezal Daniel, ki je bil v četrtfinalu poražen od kasnejšnjea zmaovalca. Ostali so nastopili povprečno.

Na spodnjem linku lako poledate vse podatke:

http://www.tournamentsoftware.com/sport/draws.aspx?id=1670A997-5735-4745-BF81-ABBD9844C200

Naš klub je skupaj z lokalnimi partneri odlično izpeljal prvi turnir.

Uradni rezultati 1. otočnega badminton turnirja " Murter 2017 ".

Ženske posamezno
1. mesto Suzana Gumbas BK Marex
2. mesto Maja Žurbinić BK Flex Zagreb
3. mesto Helena Matković BK Tigar Zagreb
4. mesto Jelena Hleb BK Marex Varaždin

Moški posamezno

1. mesto Dinko Đurđević BK Flex Zagreb
2. mesto Dalibor Duspara BK Purger
3. mesto Damir Škerl NTK Dobova
4. mesto Nikica Šilić BK Stela Zagreb

Naključne dvojica:

1. mesto Mario Milešić BK Marex Varaždin - Maja Žubrinić BK Flex Zagreb
2. Dalibor Duspara BK Purger - Dejan Mikuš BK Pišece
3. Nikica Šikić BK Stela Zagreb - Helena Matković BK Tigar Zagreb
4. Suzana Gumbas BK Marex Varaždin - Dzanan Drobic BK Flex Zagreb

Zahvalili bi se radi predsedniku Šime Turčinov - direktorju turistične zajednica Murter-Kornati Tourist Board za podporo.

Vidimo se naslednje leto.

V soboto 22.4.2017 je v športnem centru Celja potekal državno veteransko prvenstvo na katerem sta domače barve zastopala Dejan Mikuš in Tadej Škof. V kategoriji moški posamezno U-35 je Tadej Škof osvojil peto mesto medtem ko je Dejan Mikuš v kategoriji U-40 osvojil osmo mesto.

V soboto 27.5.2017 je v Varaždinu potekal prvi pravi finale ADA lige na katerem je sodelovalo 190. tekmovalk in tekmovalcev iz 6.držav. Od domačih tekmovalcev so se turnirja udeležili le trije. Še najbližje stopničkam sta prišla Dejan Mikuš in Borut Šehar. Tadej Škof je skupaj z Borutom v kategoriji dvojic obstal že v skupinskem delu.

V soboto, 9.4.2017 je v športnem centru na Dolgem mostu potekal 5.krog ADA badminton lige na katerem so brez večjih uspehov nastopili tudi domači tekmovalci. Tadej Škof je po dolgem času spet nastopil v kategoriji moški posamezno A in kljub dobri igri obstal že v skupini. Borut Špehar, Daniel Tkalec in Domen Rožman so v kategoriji moški posamezno C obstali že v skupini. Pohvaliti treba organizatorje, ki so pripravili turnir na nivoju kot ga pričakujemo v ADA Badminton Ligi.

 
 
 
 
 

Joomla Templates by Joomla51.com