Badminton klub Pišece
 
Naši prijatelji potrebujejo pomoč.
Prosimo, da delite.
Budući da je potres pokosio Petrinju, počinjemo skupljati sredstva ponajprije za našeg Davida čija je obitelj ostala bez kuće.<div class=

Nič vas ne stane, da nam namenite 0.5% dohodnine za naše delovanje vseh sekcij v klubu. Vsi tisti, ki želite nam lahko obrazec pošljete po elektronski pošti Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po klasični pošti na naslov BK Pišece, Pišece 13, 8255 Pišece.

 

Ker je trenutno stanje tako v športu kot tudi v naši družbi na veliki preizkušnji smo se v klubu odločili, da bomo v mesecu novembru izvedli facebook avkciju za naša mlade člane, športnike ter jih tako razveselili v pravljičnem decemberskem času obdarovanj. Zato pozivamo vse dobrotnike, da se obrnejo na naš klubski mail " Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. " če želite sodelovati na dobrodelni avkciji.

Hvala

#preprostonajboljši

Člani Badminton kluba Pišece smo vikend preživeli v naravi. Na lepi izletniški točki med Križem in najvišjem vrhu občine Brežice smo postavili več opozorilnih tabel o čuvanju naše zelene Orlice. Pobrali smo tudi nekaj vreč smeti, ki jih obiskovalci vržejo ob poti in na vrhu. Hvala Boštjan Krošelju za izdelova tabel. Upoštovali smo vsa priporočila NIJZ-ja.

Po besedah ministrice za izobraževanje, znanost in šport dr. Simone Kustec, se treningi v šolskih in drugih športnih objektih za registrirane badmintoniste lahko nadaljujejo, enako tudi vsa uradna tekmovanja pod okriljem BZS oz. mednarodnih zvez EBF in WBF na naših tleh

Zato vas obveščamo, da bomo do preklica imeli treninge po posebnih priporočilih NIJZ-ja.

#preprostonajboljši


 
 
 
 
 

Joomla Templates by Joomla51.com