O klubu

Predstavitev igralcev

Predstavitev kraja

Galerija (turnirji, priprave, treningi)

Pravila igre

Domov
Si obiskovalec št.: 121917
                                                                                                     
BADMINTON KLUB PIŠECE
PIŠECE 13, 8255 PIŠECE

                     
Povezave:


SPEEDMINTON SLOVENIJA
BK Celje

BK Zagorje

Badmintonska zveza Slovenije

IBF

EBU

TRUMP

BK Olimpija

BK Ljubljana

BK Bit

BK Kungota

BK Argus

BK Medvode

BK Branik

BK Mladost

BK Tom

 Koledar tekmovanj  


NOVICE
ŽUPANOV SPREJEM IN PODELITEV OBČINSKE PLAKETE NAŠEMU PREDSEDNIKU1. MOPi LIGA TURNIR 2011/2012

15.10.20111. turnir
3.12.20112. turnir ob 10. letnici kluba
28.1.20123. turnir (ob 10.letnici kluba)
3.3.20124.turnir
14.4.2012masters v veliki dvorani Gimnazije Brežice (9 igrišč)2. KROG MOPi LIGE

V soboto 3.12.2011 je v športni dvorani OŠ Pišece potekal 2. KROG mednarodne MOPi lige, ki pa šteje tudi za Trump mednarodno lestvico. Na turnirju je nastopil 32 igralcev iz Slovenije in Hrvaške. Pri fantih je v zelo močni konkurenci slavil vodilni igralec Trump lestvice Antonio Lovrič, ki je v finalu premagal Gregorja Pergarja iz Zagorja. Tretje mesto je po hudi borbi osvojil Franc Horvat iz Maribora, ki je slavil na prvem turnirju. Najboljši Posavski igralci so bili Klemen Kos, Urban Kovačič ( BK PIŠECE ) in Matic Krošelj ( BK BREŽICE ), ki so se na koncu veselili mest od 5. do 8. V dvojicah sta brez večjih težav slavila Hrvaška naveza Lovrič - Pirner pred domačo zlato navezo Škof - Kelher. Tretje mesto sta si prislužila Zagorjana Perger - Grubar. Kar ni uspelo domačim igralcem pa je uspelo dekletom. Maja Sušin je v svojem 100 finalu dokaj gladko premagala Jeleno Pirner iz Zagreba, ki jo je pred tednim dni premagala na odprtem prvenstvu Brežic. Za skoraj popolno slavje domačink je poskrbela Mojca Omerzel z tretjem mestu. Na turnirju za osnovnošolce je zmaga odšla v Zagorje Luki Zupanu pred Maksom Kogovškom tudi iz Zagorja. Na tretje mesto se je uvrstil mladi domači up Luka Podgoršek. Za konec lahko še dodamo, da smo po turnirju imeli še svečan dogodek ob 10. letnici delovanja kluba.
Pišece, 3.12.2011


BREŽICE OPEN V HRVAŠKIH ROKAH

V soboto, 26.11.2011 je v dvorani Ekonoske in Trgovske šole Brežice potekal Brežice open, ki šteje za mednarodno lestvico Trump in na katerem je sedelovalo več kot 30 igralcev iz vse Slovenije in Hrvaške. Pri fantih je brez većjih težav zmagal prvi igralec lestvice Trump Antonia Lovrič iz BK Purger Zagreb. Najboljši Pišečki igralec je bil Klemen Kos, ki je bil 17. David Ilinčič in Urban Kovačič sta si delila 22. Pri dekletih je dekaj presenetljivo zmagala Jelena Pirner iz Zagreba, ki je v finalu z rezultatom 2:1 premagala Majo Sušin. Tretje mesto je osvojila Mojca Omerzel. Za konec lahko še pohvalimo organizatorja, ki je poskrbel, da je turnir potekal na zelo visokem nivoju.
Brežice, 26.11.2011

7.CELJE GRAND PRIX

V soboto 22.11.2011 je v Celju potekal prvi turnir serije grand prix čigar točke štejejo dvojno za mednarodno lestvico Trump. Turnir je zaznamoval odlična organizacija, veliko število tujcev ter odlične in bogate nagrade. Za igralce in igralke BK Pišec se je turnir žal končal malo pod pričakovanjem. Med fanti je Klemen Kos v drugi tekmovalni skupini žal izgubil tekmo za tretje mesto ter tako zasedel nehvaležno četrto mesto. Pri dekletih sta Nina Češnovar in Mojca Omerzel ostali praznih rok že v drugem krogu ter osvojili skupno peto mesto.
Celje, 22.11.2011

Vragolije naših članov
Arhiv novic
Zanimive fotke

Copyright © 2006 BK Pišece
Izdelava in urejanje: Iztok Ostrožnik